Калорійність

Салат у човниках із солодкого перцю

Рецепт “Салат у човниках із солодкого перцю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 25 хвилин
У 1 порції: 320 ккал, 16 г білків,
12 г жирів, 24 г вуглеводів

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 350 г філе лосося
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 2 солодких перців
❯ 50 г листового салату
❯ 2 стебла селери
❯ 2 апельсини
❯ 200 г йогурту
❯ сіль
❯ мелений перець

Покроковий процес приготування салату у човниках

Крок 1

Філе нарізати кубиками, поперчити, збризкати маслом і обсмажити на грилі. Стручки перцю розрізати вздовж навпіл і видалити насіння.

Крок 2

Один апельсин розділити на часточки, з другого вичавити сік. До соку додати йогурт, сіль та перець. Селера та
листя салату подрібнити, перемішати з лососем та апельсином. Розкласти салат по половинках перцю та полити соусом.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат у човниках із солодкого перцю. Смачного!


nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago