«Діаменю» рецепт “Салат з брюссельською капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,1 ХО
160 ккал
– 100 г брюссельської капусти
– 1 авокадо
– 1 огірок
– 1 ківі
– по пучку зеленої цибулі, кінзи, петрушки
– 2 ст. оливкової олії
– 1 ч. л. лимонного соку
– сіль на смак
Крок 1
Брюссельську капусту відварюю у підсоленій воді 5 хвилин. Знімаю з вогню, зливаю воду та заливаю холодною водою. Так капуста збереже колір.
Крок 2
Ківі мою, очищаю та нарізаю кубиком. Авокадо також мою, очищаю та нарізаю кубиком, відразу ж поливаю невеликою кількістю лимонного соку для збереження кольору.
Крок 3
Капусту розрізаю на чотири частини. Подрібнюю огірок і зелень. Усі нарізані овочі змішую, солю і заправляю оливковою олією. Перед подачею прикрашаю зеленню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…