«Діаменю» рецепт “Салат з черемшею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
54 ккал
– 150 г крабових паличок
– 1 огірок
– 150 г редиски
– невеликий пучок черемші
– 2 яйця
– пучок зеленої цибулі
– 3 ст. сметани
– сіль, перець – на смак
Крок 1
Зелень та овочі мою та обсушую паперовим рушником. Відварюю яйця круто. Листя черемші нарізаю соломкою. Зелена цибуля дрібно рублю. Яйця нарізаю дрібними кубиками
Крок 2
Редиску нарізаю тонкими кружальцями, огірки та крабові палички – соломкою. Залишаю пару крабових паличок для прикраси. Змішую всі подрібнені інгредієнти.
Крок 3
Заправляю салат сметаною та ретельно перемішую. Додаю на смак сіль та мелений чорний перець. Викладаю салат на блюдо, прикрашаю шматочками крабових паличок та подрібненою зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…