Рецепт “Салат з грушею та фетою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 ХВИЛИН
На 4 порції:
❯ 2 пучки молодого шпинату
❯ 2 груші
❯ 2 ст. л. соку лимона
❯ жменя волоських горіхів
❯ 150 г фети
❯ 2 ст. л. сушених журавлин
❯ зерна 1/4 граната
❯ сіль
❯ перець
Для соусу:
❯ 1 ст. л. соку лимона
❯ 1/2 ст. л. бальзамічного оцту
❯ 2 ст. л. рослинної олії
Крок 1
Груші вимити та обсушити, серцевини з насінням видалити, підготовлені груші нарізати тонкими поздовжніми скибочками та збризкати соком лимона. Сушені журавлини в невеликій мисці залити окропом на 10 хв. Горіхи підсушити у духовці.
Крок 2
Обережно вибрати зерна граната. Шпинат промити, перебрати та обсушити, стеблинки листя видалити. Фету дрібно викришити. Журавлину відкинути на сито та обсушити на тканинній серветці. Для соусу сік лимона збити з бальзамічним оцтом та рослинною олією.
Крок 3
У глибокій мисці підготовлений шпинат з’єднати із зернами граната і журавлини та збризкати 1/3 соусу. Зелень злегка посолити, поперчити та перемішати. На тарілки сервування викласти зелень і розкласти скибочки груші, додати горіхи та скришений сир.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…