Перейти до вмісту
Головна » Салат з індичкою та помідорами

Салат з індичкою та помідорами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Салат з індичкою та помідорами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 324 ккал, 22 г білків,
    9 г жирів, 10г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 300 г філе індички
    ❯ 200 г помідорів чері
    ❯ 100 г сиру фета
    ❯ 200 г дієтичного йогурту
    ❯ 2 ст. л. кетчупу
    ❯ 1 пучок зеленої цибулі
    ❯ 2 ст. л. нежирної сметани
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ рослинна олія для смаження

    Покроковий процес приготування салату з індичкою

    Крок 1

    Філе індички вимити та добре обсушити паперовим рушником. Нарізати скибочками, посолити, поперчити та обсмажувати на олії з обох сторін до золотистої скоринки. Помідори черрі вимити, обсушити та розрізати навпіл.
    Нарізати сир рівними кубиками. Зелений цибулю вимити, обсушити та нарізати кільцями. Перемішати з помідорами, сиром та обсмаженим філе.

    Крок 2

    Приготувати заправку. Йогурт, сметану та кетчуп з’єднати, посолити та поперчити. Салат полити заправкою, акуратно перемішати та дати трохи настоятися.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з індичкою та помідорами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *