Рецепт “Салат з індичкою та помідорами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 324 ккал, 22 г білків,
9 г жирів, 10г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 300 г філе індички
❯ 200 г помідорів чері
❯ 100 г сиру фета
❯ 200 г дієтичного йогурту
❯ 2 ст. л. кетчупу
❯ 1 пучок зеленої цибулі
❯ 2 ст. л. нежирної сметани
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ рослинна олія для смаження
Покроковий процес приготування салату з індичкою
Крок 1
Філе індички вимити та добре обсушити паперовим рушником. Нарізати скибочками, посолити, поперчити та обсмажувати на олії з обох сторін до золотистої скоринки. Помідори черрі вимити, обсушити та розрізати навпіл.
Нарізати сир рівними кубиками. Зелений цибулю вимити, обсушити та нарізати кільцями. Перемішати з помідорами, сиром та обсмаженим філе.
Крок 2
Приготувати заправку. Йогурт, сметану та кетчуп з’єднати, посолити та поперчити. Салат полити заправкою, акуратно перемішати та дати трохи настоятися.