Рецепт “Салат з капустою та бринзою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Калорії 203
Білки 10
Жири 16
Вуглеводи 4
– 15 г будь-яких горіхів
– 100 г капусти червонокачанної
– 60 г сиру бринза або фета
– 5 г оливкової олії
– сванська сіль або звичайна та спеції на смак
Крок 1
Дрібно поріжте горіхи. Подрібніть капусту.
Крок 2
Наріжте кубиками сир.
Крок 3
Змішайте інгредієнти, в кінці додайте олію та сіль
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…