«Діаменю» рецепт “Салат з капусти та редиски” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
97 ккал
– 350 г білокачанної капусти
– 2 огірки
– 150 г редиски
– пучок зеленої цибулі
– пучок зелені петрушки
– 1-2 ст. рослинної олії
– 0,5 ч.л. солі
Крок 1
Викладаю в миску капусту, перетираю із сіллю. Редиску мою, нарізаю невеликими кубиками. Огірки мою, нарізаю невеликими кубиками. Зелений цибулю та петрушку мою, дрібно нарізаю.
Крок 2
Усі інгредієнти викладаю у миску. Капусту змішую з огірками, редькою, зеленим цибулею та петрушкою.
Крок 3
Салат з редису, огірка та капусти заправляю олією, перемішую.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…