«Діаменю» рецепт “Салат з корейською морквою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
124 ккал
– 300 г курячої грудки
– 6-7 маленьких печериць
– цибулина
– 50 г моркви по-корейськи
– 2 яйця
– 30 г твердого сиру
– 1 ст. рослинної олії
– сіль та перець – на смак
Крок 1
Курячі грудки відварюю 30 хвилин. Яйця відварюю круто, даю охолонути в холодній воді
Крок 2
Гриби нарізаю невеликими кубиками. Обсмажую цибулю і гриби на малому вогні в олії.
Крок 3
Охолоджену курячу грудку нарізаю тонкими скибочками. Варені яйця очищаю від шкаралупи, рубаю ножем
Крок 4
Натираю на великій тертці твердий сир. Перекладаю все інгредієнти в глибоку миску, додаю морква. Солю та перчу.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…
Рецепт "Тістечка з яблуками" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6–8…
Рецепт "Тістечка з м'ясом та оливками" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…