Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Салат з курячою печінкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– 100 г капусти
– 100 г моркви
– 30 г відвареної печінки
– зубчик часнику
– пучок зелені кінзи
– 1 неповна ч.л. нерафінованої гірчичної олії
– сіль та чорний перець – на смак
Крок 1
Капусту та моркву нарізаю. Солю та мну руками до соковитості.
Крок 2
Печінку нарізаю скибочками, додаю до овочів та зелені. Солю, перчу, вливаю олію, перемішую. Ця кількість салату на один прийом їжі. На день їх 4.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…