Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Салат з курячою печінкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– 100 г капусти
– 100 г моркви
– 30 г відвареної печінки
– зубчик часнику
– пучок зелені кінзи
– 1 неповна ч.л. нерафінованої гірчичної олії
– сіль та чорний перець – на смак
Крок 1
Капусту та моркву нарізаю. Солю та мну руками до соковитості.
Крок 2
Печінку нарізаю скибочками, додаю до овочів та зелені. Солю, перчу, вливаю олію, перемішую. Ця кількість салату на один прийом їжі. На день їх 4.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…