Перейти до вмісту
Головна » Салат з моркви та родзинок

Салат з моркви та родзинок

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Салат з моркви та родзинок” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 240 ккал, 4 г білків,
    10 г жирів, 36 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯3 ст. л. оливкової або соняшникової олії
    ❯сік 1/2 лимона
    ❯ 100 г світлих родзинок без кісточок
    ❯ 350 г моркви
    ❯1 жовтий гострий перець
    ❯2 апельсину
    ❯4 ст. л. очищеного насіння (гарбузового, насіння соняшника)
    ❯1/2 ст. л. цукру
    ❯сіль
    ❯мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування салату з моркви

    Крок 1

    Рослинну олію змішати в мисці із соком лимона. Родзинки промити та замочити в олійно-лимонної суміші.

    Крок 2

    Моркву очистити, вимити та натерти на великій тертці. Апельсини вимити та зрізати товстий шар цедри, нарізати м’якуш невеликими шматочками. Стручок гострого перцю вимити та вилучивши насіння, нарізати тонкими брусочками.

    Крок 3

    Моркву викласти у велику миску, додати родзинки разом із лимонно-масляною сумішшю, гострий перець та цукор.
    Приправити сіллю та меленим чорним перцем до смаку, перемішати

    Крок 4

    Миску з салатом накрити кришкою і дати салату настоятися в холодильнику мінімум 30 хв. Перед подачею посипати салат насінням.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з моркви та родзинок. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *