Рецепт “Салат з моркви та родзинок” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 240 ккал, 4 г білків,
10 г жирів, 36 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯3 ст. л. оливкової або соняшникової олії
❯сік 1/2 лимона
❯ 100 г світлих родзинок без кісточок
❯ 350 г моркви
❯1 жовтий гострий перець
❯2 апельсину
❯4 ст. л. очищеного насіння (гарбузового, насіння соняшника)
❯1/2 ст. л. цукру
❯сіль
❯мелений чорний перець
Покроковий процес приготування салату з моркви
Крок 1
Рослинну олію змішати в мисці із соком лимона. Родзинки промити та замочити в олійно-лимонної суміші.
Крок 2
Моркву очистити, вимити та натерти на великій тертці. Апельсини вимити та зрізати товстий шар цедри, нарізати м’якуш невеликими шматочками. Стручок гострого перцю вимити та вилучивши насіння, нарізати тонкими брусочками.
Крок 3
Моркву викласти у велику миску, додати родзинки разом із лимонно-масляною сумішшю, гострий перець та цукор.
Приправити сіллю та меленим чорним перцем до смаку, перемішати
Крок 4
Миску з салатом накрити кришкою і дати салату настоятися в холодильнику мінімум 30 хв. Перед подачею посипати салат насінням.