«Діаменю» рецепт “Салат з морською капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
42 ккал
Інгредієнти
– 4 моркви
– 100 г морської капусти
– 1 зубчик часнику
– 1 ст. оливкової олії
– 1 ст. лимонного соку
Покрокове приготування салату
Крок 1
Коренеплоди мою, чищу і тру на тертці для корейської моркви. Якщо такої немає, підійде звичайна велика тертка. Додаю морську капусту.
Крок 2
Часник чищу, пропускаю через прес і змішую з морквою та морською капустою. Заправляю страву лимонним соком та олією. Мені більше найбільше подобається цей салат з оливковим
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!