Перейти до вмісту
Головна » Салат з морською капустою

Салат з морською капустою

    Салат з морською капустою

    «Діаменю» рецепт “Салат з морською капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    42 ккал

    Інгредієнти

    – 4 моркви
    – 100 г морської капусти
    – 1 зубчик часнику
    – 1 ст. оливкової олії
    – 1 ст. лимонного соку

    Покрокове приготування салату

    Крок 1

    Коренеплоди мою, чищу і тру на тертці для корейської моркви. Якщо такої немає, підійде звичайна велика тертка. Додаю морську капусту.

    Крок 2

    Часник чищу, пропускаю через прес і змішую з морквою та морською капустою. Заправляю страву лимонним соком та олією. Мені більше найбільше подобається цей салат з оливковим

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з морською капустою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *