«Діаменю» рецепт “Салат з печінки тріски” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
85 ккал
Інгредієнти
– 1 банку консервованої печінки тріски
– 200 г пекінської капусти
– 1 морква
– 3 ст. морської капусти
– 1 ч. л. лимонного соку
– 1 ст. оливкової олії
– перець, сіль – на смак
Покрокове приготування салату з печінки тріски
Крок 1
Пекінську капусту мою, видаляю верхнє пошкоджене листя і дрібно шаткую. Морква мою, чищу і натираю на великій тертці.
Крок 2
З консервованої печінки тріски зливаю рідину та нарізаю або ламаю на невеликі шматочки. Змішую у салатнику капусту, моркву та пекінську капусту, додаю до овочів печінку тріски.
Крок 3
Заправляю салат лимонним соком та оливковою олією. Солю, додаю перець та інші прянощі на смак. Усе
ретельно перемішую
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!