Перейти до вмісту
Головна » Салат з печінки тріски

Салат з печінки тріски

    Салат з печінки тріски

    «Діаменю» рецепт “Салат з печінки тріски” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    85 ккал

    Інгредієнти

    – 1 банку консервованої печінки тріски
    – 200 г пекінської капусти
    – 1 морква
    – 3 ст. морської капусти
    – 1 ч. л. лимонного соку
    – 1 ст. оливкової олії
    – перець, сіль – на смак

    Покрокове приготування салату з печінки тріски

    Крок 1

    Пекінську капусту мою, видаляю верхнє пошкоджене листя і дрібно шаткую. Морква мою, чищу і натираю на великій тертці.

    Крок 2

    З консервованої печінки тріски зливаю рідину та нарізаю або ламаю на невеликі шматочки. Змішую у салатнику капусту, моркву та пекінську капусту, додаю до овочів печінку тріски.

    Крок 3

    Заправляю салат лимонним соком та оливковою олією. Солю, додаю перець та інші прянощі на смак. Усе
    ретельно перемішую

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з печінки тріски. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *