«Діаменю» рецепт “Салат з пекінки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
23 ккал
– 1 качан пекінської капусти
– 400 г кукурудзи консервованої (без цукру)
– 1 морква
– пучок зеленої цибулі
– 2 зубчики часнику
– 2 ст. лимонного соку
– 2 ст. оливкової олії
– сіль, зелень – на смак
Крок 1
Капусту розрізаю вздовж на дві частини та нарізаю на великі шматочки. Моркву мою, чищу і натираю на великій тертці. Перо цибулі та зелень дрібно кришу.
Крок 2
Викладаю в салатник капусту, солю та трохи мну її руками. Додаю зелень та кукурудзу.
Крок 3
Для заливання подрібнюю часник, солю, вливаю сік лимона, ретельно перемішую. Страву заправляю перед самою подачею на стіл
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…