«Діаменю» рецепт “Салат з пекінки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,2 ХО
23 ккал

Інгредієнти

– 1 качан пекінської капусти
– 400 г кукурудзи консервованої (без цукру)
– 1 морква
– пучок зеленої цибулі
– 2 зубчики часнику
– 2 ст. лимонного соку
– 2 ст. оливкової олії
– сіль, зелень – на смак

Покрокове приготування салату з пекінки

Крок 1

Капусту розрізаю вздовж на дві частини та нарізаю на великі шматочки. Моркву мою, чищу і натираю на великій тертці. Перо цибулі та зелень дрібно кришу.

Крок 2

Викладаю в салатник капусту, солю та трохи мну її руками. Додаю зелень та кукурудзу.

Крок 3

Для заливання подрібнюю часник, солю, вливаю сік лимона, ретельно перемішую. Страву заправляю перед самою подачею на стіл

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з пекінки. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago