«Діаменю» рецепт “Салат з сьомгою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
220 ккал
– 100 г слабосолоної сьомги
– пучок зеленого салату
– 1 яйце
– 2 середні томати
– 1,5 ст. лимонного соку
– мелений перець – на смак
Крок 1
Томати мою та обсушую паперовим рушником, нарізаю кубиками. Курячі яйця відварюю круто, очищаю та нарізаю середніми кубиками. Рибу нарізаю невеликими смужками.
Крок 2
Листя салату рву руками на середні шматочки. Перемішую всі інгредієнти, додаю свіжий лимонний сік і чорний перець до смаку
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…