«Діаменю» рецепт “Салат з тунцем і печерицями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,1 ХО
84 ккал
– 150 г консервованого тунця
– 200 г печериць
– 50 г твердого сиру
– 3 яйця
– 2 ст. сметани
– зубчик часнику
– сіль
– 1 ст. рослинної олії
Крок 1
Яйця відварюю круто, даю охолонути в холодній воді, очищаю. Печериці нарізаю пластинами. Розігріваю сковороду з олією. Обсмажую гриби на великому вогні близько 5 хвилин. Злегка солю.
Крок 2
Консервованого тунця викладаю в миску і розминаю виделкою. Сир та яйця натираю на великій тертці. До тунця додаю печериці, сир та яйця. Часник очищаю та пропускаю через прес. Заправляю салат сметаною та додаю подрібнений часник.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…