«Діаменю» рецепт “Салат з тунцем та авокадо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,1 ХО
282 ккал
– 150 г консервованого тунця
– 1 великий авокадо
– 1 свіжий огірок
– 1 ст. лимонного соку
– 1 ст. оливкової олії
– сіль, перець – на смак
Крок 1
Авокадо розрізаю навпіл, кісточку видаляю. Виймаю м’якуш ложкою, намагаючись не зашкодити шкірці.
Крок 2
Огірок мою, нарізаю тонкими скибочками (можна попередньо очистити його від шкірки). М’якуш авокадо дрібно нарізаю, поливаю лимонним соком, перемішую.
Крок 3
З банки з тунцем зливаю рідину. Викладаю тунець у салатник, туди ж додаю авокадо та огірок. Солю, перчу, додаю оливкову олію, ретельно перемішую.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…