«Діаменю» рецепт “Салат з тунцем та авокадо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,1 ХО
282 ккал
– 150 г консервованого тунця
– 1 великий авокадо
– 1 свіжий огірок
– 1 ст. лимонного соку
– 1 ст. оливкової олії
– сіль, перець – на смак
Крок 1
Авокадо розрізаю навпіл, кісточку видаляю. Виймаю м’якуш ложкою, намагаючись не зашкодити шкірці.
Крок 2
Огірок мою, нарізаю тонкими скибочками (можна попередньо очистити його від шкірки). М’якуш авокадо дрібно нарізаю, поливаю лимонним соком, перемішую.
Крок 3
З банки з тунцем зливаю рідину. Викладаю тунець у салатник, туди ж додаю авокадо та огірок. Солю, перчу, додаю оливкову олію, ретельно перемішую.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…