Калорійність

Салат з тунцем та авокадо

«Діаменю» рецепт “Салат з тунцем та авокадо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,1 ХО
282 ккал

Інгредієнти

– 150 г консервованого тунця
– 1 великий авокадо
– 1 свіжий огірок
– 1 ст. лимонного соку
– 1 ст. оливкової олії
– сіль, перець – на смак

Покрокове приготування салату з тунцем

Крок 1

Авокадо розрізаю навпіл, кісточку видаляю. Виймаю м’якуш ложкою, намагаючись не зашкодити шкірці.

Крок 2

Огірок мою, нарізаю тонкими скибочками (можна попередньо очистити його від шкірки). М’якуш авокадо дрібно нарізаю, поливаю лимонним соком, перемішую.

Крок 3

З банки з тунцем зливаю рідину. Викладаю тунець у салатник, туди ж додаю авокадо та огірок. Солю, перчу, додаю оливкову олію, ретельно перемішую.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з тунцем та авокадо. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago