Калорійність

Салат з тунцем та грибами

«Діаменю» рецепт “Салат з тунцем та грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,3 ХО
123 ккал

Інгредієнти

– 1 банка консервованого тунця
– 200 г печериць
– 50 г твердого сиру
– 3 яйця
– 2 ст. сметани
– 1 зубчик часнику
– 1 ст. рослинної олії

Покрокове приготування салату з тунцем

Крок 1

Яйця варю круто, даю охолонути під струменем холодної води та очищаю. Печериці нарізаю пластинами. На розігрітій сковороді обсмажую гриби на олії, солю

Крок 2

Консервований тунець викладаю в миску та розминаю виделкою. Сир та яйця натираю на великій тертці.
Часник очищаю та пропускаю через прес. Змішую тунець, гриби та часник, додаю подрібнені сир та яйця.

Крок 3

Заправляю салат сметаною. При подачі посипаю подрібненою зеленню.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з тунцем та грибами. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago