«Діаменю» рецепт “Салат з тунцем та огірком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
115 ккал
– 1 банка консервованого тунця
– 3 ст. зеленого горошку
– 2 огірки
– пучок салату
– 3 ст. оливок
– 1 яблуко
– 1 ст. лимонного соку
– 2 ст. оливкової олії
– пучок зеленої цибулі
– петрушка
– сіль
– перець
Крок 1
Для заправки змішую оливкову олію та лимонний сік, солю. Яблуко та огірки мою та нарізаю великими кубиками. Зелена цибуля, салат та петрушку подрібнюю. Змішую все в одній ємності.
Крок 2
Зелений горошок проціджую та додаю до овочів та зелені. Тунець також відокремлюю від соку та розламую
на середні шматочки. Оливки розрізаю на дві частини. Усі інгредієнти змішую, додаю заправку і знову перемішую.
Крок 3
Виходить смачна малокалорійна самостійна страва. Консервований горошок можна замінити свіжим. Також можна його трохи відварити.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…