«Діаменю» рецепт “Салат з тунцем та оливками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
115 ккал
Інгредієнти
– 1 банку тунця консервованого
– 1 банка консервованої кукурудзи (без цукру)
– 150 г оливок
– 2 помідори
– 100 г листя салату
– 2 ст. оливкової олії
Покрокове приготування салату з тунцем
Крок 1
Листя салату мию та обсушую паперовим рушником. З тунця зливаю рідину і подрібнюю вилкою. Помідори мою та нарізаю кубиками.
Крок 2
З кукурудзи та оливок також зливаю рідину. Оливки нарізаю кільцями.
Крок 3
Усі інгредієнти перекладаю в салатник, солю, заправляю оливковою олією та ретельно перемішую.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!