Перейти до вмісту
Головна » Салат з тунцем та оливками

Салат з тунцем та оливками

    Салат з тунцем та оливками

    «Діаменю» рецепт “Салат з тунцем та оливками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    115 ккал

    Інгредієнти

    – 1 банку тунця консервованого
    – 1 банка консервованої кукурудзи (без цукру)
    – 150 г оливок
    – 2 помідори
    – 100 г листя салату
    – 2 ст. оливкової олії

    Покрокове приготування салату з тунцем

    Крок 1

    Листя салату мию та обсушую паперовим рушником. З тунця зливаю рідину і подрібнюю вилкою. Помідори мою та нарізаю кубиками.

    Крок 2

    З кукурудзи та оливок також зливаю рідину. Оливки нарізаю кільцями.

    Крок 3

    Усі інгредієнти перекладаю в салатник, солю, заправляю оливковою олією та ретельно перемішую.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з тунцем та оливками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *