«Діаменю» рецепт “Салат з яблук та волоських горіхів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
113 ккал
– 2 зелені яблука
– 0,5 ст. горіхів
– листя салату
– 3 ст. сметани
– сіль на смак
Крок 1
Яблука мою та очищаю від шкірки та насіння. Нарізаю дрібними кубиками. Горіхи мою і трохи підсушую на сковороді, даю охолонути та подрібнюю ножем.
Крок 2
Листя салат рву руками на невеликі шматочки. Всі інгредієнти змішую, блюдо солю. Заправляю салат сметаною та ретельно перемішую.
Крок 3
Подаю страву, прикрасивши салатними листям і часточками волоських горіхів
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…