Рецепт “Салат з яловичим язиком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Калорії 118
Білки 5
Жири 9
Вуглеводи 4
– 100 г яловичого язика вареного
– 15 мл олії від в’ялених помідорів
– 70 г болгарського перцю
– 0,1 ч.л. гірчиці
– 50 г свіжого огірка
– 10 г томатів в’ялених в олії
– часник сухий на смак
– 25 г салату айсберг
– 0,1 ст. меду
– перець чорний мелений на смак
– 25 г свіжого шпинату
– паприка мелена на смак
– сіль на смак
Крок 1
Наріжте дрібно в’ялені помідори.
Крок 2
Змішайте помідори з гірчицею, сухим часником, паприкою, сіллю, медом та олією від помідорів. Збийте вилкою.
Крок 3
Тонкою соломкою наріжте болгарський перець, огірок і мову. Наріжте шпинат і салат айсберг
Крок 4
Змішайте все в салатниці
Для салату краще використовувати готову яловичу мову, що продається у вакуумному пакуванні. Але якщо не знайдете, можна зварити цілу мову самостійно. Час варіння залежить від розміру язика – воно складе приблизно 60 хвилин у киплячій воді, до того моменту, як зубці почнуть легко відходити та виділяти прозорий сік.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…