«Діаменю» рецепт “Сальтісон” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0 ХО
259 ккал

Інгредієнти

– 500 г свинячих бруньок
– свиняче серце
– свиняча легеня
– 400 г свинини
– 300 г свіжого сала
– 7-8 зубчиків часнику
– свинячий шлунок
– сіль
– перець
– прянощі, зелень – на смак

Покрокове приготування сальтісону

Крок 1

Відварюю субпродукти та м’ясо до напівготовності. Даю охолонути, нарізаю невеликими кубиками, додаю свіже нарізане сало. Солю, перчу, всипаю мелений коріандр та кріп, кладу подрібнені зубчики часнику. Наповнюю масою підготовлений шлунок, зашиваю.

Крок 2

Наколю голкою. Запікаю в духовці при 170- 180 градусів півтори години, дістаю з духовки і відразу ж відправляю під гніт на ніч. Вранці вже можна знімати пробу

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Сальтісон. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

3 тижні ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

3 тижні ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

3 тижні ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

3 тижні ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

3 тижні ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

4 тижні ago