Калорійність

Сендвіч із кабачка

«Діаменю» рецепт “Сендвіч із кабачка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,8 ХО
58 ккал

Інгредієнти

– Середній кабачок
– 500 г курячого фаршу
– 100 г сиру
– 100 г томатного соусу
– зелень кропу
– сіль
– прянощі для курки
– рослинна олія

Покрокове приготування сендвіча із кабачка

Крок 1

Кабачок нарізаю кільцями завтовшки 2-3 см, вибираю чайною ложкою трохи м’якоті, солю, викладаю кружечки на змащений рослинною олією лист.

Крок 2

Фарш змішую з сіллю, прянощами та подрібненим кропом, формую котлети. На кожен кружок кабачка викладаю по котлеті, змащую соусом, посипаю натертим на дрібній тертці сиром

Крок 3

Запікаю в духовці за 200 град. близько 40 хвилин

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Сендвіч із кабачка. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

3 години ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

4 години ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

4 години ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

4 години ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

4 години ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

5 днів ago