Рецепт “Севіче по-перуанськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 2 ПОРЦІЇ:
❯ 400 г філе білої риби
❯ 6 лаймів
❯ 1 ст. л. арахісової олії
❯ 1 стручок солодкого перцю
❯ 2 стручки гострого перцю
❯ 2 червоні цибулини
❯ 1/2 пучка кінзи
❯ 1 бульба батата
❯ 2 качани кукурудзи
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
МРибу нарізати кубиками прибл. 2 см, викласти в глибоку миску та віджати на неї сік лаймів.
Крок 2
Стручки перцю вимити, обсушити та, видаливши плодоніжки, нарізати. Цибуля очистаити і нарізати тонкими півкільцями. Часник очистити та порубати. Кинзу промити, обсушити, листочки обірвати та порубати.
Крок 3
Підготовлені продукти та олію додати до риби, перемішати та помістити у холодильник на 30 хв.
Крок 4
Батат очистити, вимити, варити в киплячій підсоленій воді 20 хв і нарізати скибочками. У киплячій підсоленій варити кукурудзу 30 хв. Зерна з качанів зрізати.
Крок 5
Севиче посолити, поперчити та добре перемішати. Подати з бататом та кукурудзою.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…