Рецепт “Шакшука класична” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
Інгредієнти
На 3 порції:
❯ 1 цибулина
❯ 1 стручок солодкого перцю
❯ 1 стручок гострого перцю
❯ 2 зубки часнику
❯ 4 помідори
❯ 3 яйця
❯ 2 ст. л. рубаної зелені
❯ сіль
❯ перець
❯ рослинна олія
Покроковий процес приготування шакшуки
Крок 1
Цибулину очистити та дрібно нарізати. На сковороді на гарячій олії обсмажити цибулю до прозорості. Помідори та обидва види стручкового перцю вимити, у перцю видалити плодоніжки. Помідори очистити від шкірки.
Крок 2
Солодкий перець та помідори нарізати кубиками в окремий посуд. Очищений часник та гострий перець порубати. Солодкий перець викласти до цибулі і готувати 10 хв. Покласти гострий перець та часник та готувати 15 хв.
Крок 3
Викласти помідори, додати перець та рубану зелень і готувати, доки маса не стане густуватою. За допомогою столової ложки зробити в масі заглиблення та акуратно випустити у них яйця. Готувати, доки яйця не схопляться. Поперчити.