Рецепт “Шакшука яєчня з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 280 ккал
НА 4 ПОРЦІЇ
– 2 зубчики часнику
– по 3 гілочки петрушки та кінзи
– 150 мл натурального йогурту
– 2 стручки солодкого перцю
– 1 цибулина
– 3 помідори
– 3 ст. л. рослинної олії
– по щіпці цукру та зіри
– 4 яйця
– сіль
– мелений червоний перець
Крок 1
Часник очистити та порубати. Зелень вимити, добре обсушити та дрібно нарізати. Половину з’єднати з натуральним йогуртом та прибрати в холодильник
Крок 2
Стручки перцю розрізати на половинки, видалити плодоніжки з насінням, м’якуш нарізати скибочками. Цибулю очистити та нарізати півкільцями. Помідори вимити, обсушити та нарізати великими часточками
Крок 3
У сковороді розігріти олію і підрум’янити цибуля з солодким перцем. Додати зелень, часник, помідори, посипати цукром і зірою, посолити, поперчити та смажити на середньому вогні 10 хв. Потім вбити яйця, трохи посолити, прикрити кришкою і тримати на маленькому вогні, доки білок не побіліє. На стіл подати з приготовленим йогуртовим
соусом.
✓На замітку
Це страва ізраїльської кухні, один із варіантів приготування звичайної яєчні, традиційно готують на основі соусу з перцю, цибулі та помідорів. Однак ви можете доповнити його та іншими овочами.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…