«Діаменю» рецепт “Шарлотка житня” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,2 ХО
215 ккал
– 4 яйця
– 1 ст. житнього борошна
– 3-4 яблука
– 1 ч. л. оливкової олії
– 1 ч. л. розпушувача
– 1/2 ч. л. ваніліну
– порошок стевії – до смаку
Крок 1
4 яйця та порошок стевії збиваю міксером. Яєчна маса повинна збільшитися у розмірі та придбати кремову консистенцію. Додаю просіяне житнє борошно, розпушувач, ванілін і замішую тісто.
Крок 2
Повинне вийти тісто консистенції густої сметани. Яблука очищаю від шкірки та нарізаю шматочками
середнього розміру. Акуратно змішую тісто з яблуками. Форму застеляю папером для випічки, змащую
оливковою олією та викладаю в неї тісто з яблуками.
Крок 3
Випікаю в духовці за температури 180 градусів близько 45 хвилин. Таку шарлотку можна випікати та в
мультиварки. Час приготування – близько 90 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…