Рецепт “Шашлички з індички” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 360 ккал, 36 г білків,
2 г жирів, 48 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 400 г філе індички
❯ 6 ст. л. кленового сиропу
❯ 4 ст. л. соєвого соусу
❯ 100 мл ананасового соку
❯ 1 пучок кінзи
❯ 1 перець чилі без насіння
❯ 1 червона цибулина
❯ 1 ст. л. соку лимона
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 2 банки консервованої білої квасолі в соусі барбекю
Крок 1
Філе вимити, обсушити та нарізати великими кубиками. Нанизати їх на дерев’яні шпажки, посолити та поперчити. Полити птицю сумішшю соєвого соусу, ананасового соку та 4 стіл. ложок кленового сиропу. Маринувати у холодильнику 30 хв.
Крок 2
Для сальси листочки зелені порубати. Перець чилі розрізати вздовж навпіл, очистити від насіння та дрібно нарізати. Цибулю очистити, порубати та з’єднати у мисці із зеленню та гострим перцем. Заправити суміш соком лимона і кленовим сиропом, посолити та поперчити
Крок 3
Філе на шпажках вийняти з маринаду та обсмажувати на грилі або на сковороді-гриль по 5 хв з кожного боку, часто
змащуючи маринадом. Консервовану квасолю в соусі барбекю розігріти та подати з шашличками та гострою сальсою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…