«Діаменю» рецепт “Шашлик із тріски” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
80 ккал
– 0,5 кг філе тріски
– 100 мл натурального йогурту
– 2 зубчики часнику
– 1 ч. л. меленої солодкої паприки
– сіль
– мелений чорний перець – на смак
– куркума – на смак
Крок 1
Змішую йогурт, подрібнений часник, сіль та прянощі. Цим маринадом поливаю шматочки риби, перемішую, залишаю на 30 хвилин.
Крок 2
Дерев’яні шпажки замочую у воді, нанизую шматочки риби, викладаю на застелену фольгою форму так, щоб риба не торкалася дна (шпажки повинні лежати на бортах форми). Запікаю в духовці при 240 град. 20 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…