Рецепт “Шаурма в домашніх умовах” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– Лаваш – 2 шт
– Куряче філе – 1 шт
– Капуста – 50 грамів
– Морква по-корейськи – 50 грамів
– Помідор – 1 шт
– Огірок – 1 шт
– Перець – 1 шт
Соус:
– Майонез – 3 ст. ложки
– Сметана -1 ст. ложка
– Часник – 1 зубчик
– Сіль, зелень – на смак
Крок 1
Нарізаємо куряче філе невеликими смужками. Солимо і перчимо. У нагріту сковороду наливаємо 1 ст. рослинної олії та відправляємо м’ясо. За хвилину перемішуємо. М’ясо дасть сік, тому готуємо до випаровування рідини. Накриваємо кришкою та залишаємо пропаритися
Крок 2
Далі приготуємо соус. Змішуємо 3 ст. майонезу та 1 ст.л. сметани. Додаємо сіль та дрібно порізаний часник. Все добре перемішуємо. За бажанням можна додати зелень.
Крок 3
Для начинки нарізаємо огірок та помідор дрібним кубиком. Перець та капусту нарізаємо соломкою. Добре змащуємо лаваш соусом та викладаємо начинку. Завертаємо краї та намагаємося як можна щільніше закрутити шаурму. Злегка підсмажуємо на сковороді, притискаючи лопаткою.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…