Рецепт “Шоколадна ковбаска” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1.5 години
У 1 порції: 160 ккал, 2 г білків,
5 г жирів, 27 г вуглеводів
На 20 порцій:
❯ 500 г цукрового печива
❯ 50 г шоколаду
❯ 200 г цукрової пудри
❯ 50 г вершкового масла
❯ 1 яєчний білок
❯ 3 ст. л. коньяку або темного рому
❯ 30 г порошку какао
❯ 4 ст. л. нарізаних дрібними шматочками цукатів
❯ 2 ст. л. родзинок
❯ кокосова стружка для обсипання
Крок 1
Половину печива покласти у щільний поліетиленовий пакет і скришити качалкою.
Крок 2
Шоколад натерти на дрібній тертці. Родзинки вимити та обсушити паперовим рушником.
Крок 3
Скришене печиво змішати з цукровою пудрою, вершковим маслом, білком, коньяком, какао та тертим шоколадом
Крок 4
Печиво, що залишилося, поламати дрібними шматочками та разом із родзинками та цукатами підмішати у шоколадну масу.
Крок 5
Сформувати з маси довгасту ковбаску завтовшки бл. 3,5 см у діаметрі, обваляти в кокосової стружки, загорнути в
алюмінієву фольгу і покласти у холодильник мінімум на 1 год.
Крок 6
Охолоджену ковбаску вийняти з холодильника та видалити фольгу. Гострим ножем нарізати ковбаску скибочками.
Ковбаска буде легше піддаватися розрізанню на скибочки, якщо ніж занурювати в гарячу воду.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…