Рецепт “Шоколадне поліно” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 год.
У 1 порції: 40 ккал, 3 г білків,
15 г жирів, 23 г вуглеводів
На 20 порцій:
❯ 5 яєць
❯ 1 ч. л. соку лимона
❯ 5 ст. л. цукрової пудри
❯ 1 ст. л. какао-порошку
❯ 4 ст. л. борошна
❯ 1/2 ч. л. розпушувача
Для крему І:
❯ 120 г вершкового масла
❯ 40 г цукрової пудри
❯ 20 г какао-порошку
Для крему ІІ:
❯ 100 г шоколаду
❯ 4 ст. л. вершків
❯ 1 ст. коньяку
❯ 150 г вершкового масла
❯ 100 г цукру
Крок 1
Яйця поділити на жовтки та білки. Білки збити в піну із соком лимона та цукровою пудрою. Жовтки розтерти з какао, борошном, розпушувачем і підмішати до білків.
Крок 2
Викласти тісто на вистелений папером лист і випікати бл. 15 хв при 180 °. Бісквіт перевернути на посипаний цукром рушник і, видаливши папір, згорнути в рулет
Крок 3
Для крему І збити олію з цукровою пудрою та какао. Розгорнути бісквіт, відрізати смужку шириною 10 см. Обидві частини бісквіта намазати кремом І. Згорнути смужку в рулетик і нарізати із нього гілки. Викласти ствол і гілки на сервірувальну страву
Крок 4
Для крему ІІ шоколад розтопити, додавши вершки та коньяк. Олію збити з цукром, вливаючи шоколадну масу. Наповнити кремом кондитерський мішок і покрити поліно шоколадною корою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…