Рецепт “Шоколадно-горіхове печиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 50 ккал, 1 г білків,
3 г жирів, 5 г вуглеводів
На 60 шт.
❯ 150 мл кунжутної або оливкової олії
❯ 10 ст. л. кленового сиропу
❯ 250 г цільнозернового борошна
❯ 1 ст. л. розпушувача
❯ 40 г рубаних волоських горіхів
❯ 2 ст. л. порошку какао
❯ 60 г тертого шоколаду
Крок 1
Для тесту олію збити з кленовим сиропом за допомогою віночка. Підмішати борошно, просіяне з розпушувачем, волоські горіхи, порошок какао та шоколад.
Крок 2
Духовку нагріти до 170 °. Деко вистелити папером для випікання. За допомогою чайної ложки викласти на лист невеликі коржики та випікати 12–15 хв. Готовому печиві дати повністю охолонути на деку та акуратно перекласти його на сервірувальний посуд.
Волоські горіхи багаті на лецитин, що покращує роботу головного мозку, а кленовий сироп – джерело вітамінів групи В.
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Міні кіш зі шпинатом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Кіш лорен з копченою грудинкою" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Італійський салат з овочами та сиром" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Овочевий салат із копченим лососем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Овочевий салат з сардинами в олії" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…