Рецепт “Шоколадно-горіхове печиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 50 ккал, 1 г білків,
3 г жирів, 5 г вуглеводів
На 60 шт.
❯ 150 мл кунжутної або оливкової олії
❯ 10 ст. л. кленового сиропу
❯ 250 г цільнозернового борошна
❯ 1 ст. л. розпушувача
❯ 40 г рубаних волоських горіхів
❯ 2 ст. л. порошку какао
❯ 60 г тертого шоколаду
Крок 1
Для тесту олію збити з кленовим сиропом за допомогою віночка. Підмішати борошно, просіяне з розпушувачем, волоські горіхи, порошок какао та шоколад.
Крок 2
Духовку нагріти до 170 °. Деко вистелити папером для випікання. За допомогою чайної ложки викласти на лист невеликі коржики та випікати 12–15 хв. Готовому печиві дати повністю охолонути на деку та акуратно перекласти його на сервірувальний посуд.
Волоські горіхи багаті на лецитин, що покращує роботу головного мозку, а кленовий сироп – джерело вітамінів групи В.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…