Рецепт “Шоколадний брауні з грушами та горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 4 ПОРЦІЇ
Для тесту:
❯ 4 яйця
❯ 250 г цукру
❯ 150 г вершкового масла
❯ 200 г чорного шоколаду
❯ по 100 г волоських і лісових горіхів
❯ 60 г борошна
❯ 60 г какао-порошку
❯ 1 ст. л. вершкового масла (розтопити)
Для груш:
❯ 2–3 груші
❯ 1 лимон
❯ 100 г цукру
Крок 1
Груші вимити, очистити, зберігши хвостики, і, не розрізаючи їх, акуратно вирізати серцевини з насінням. У каструлі залити груші 500 мл води, додати цукор та сік лимона та довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму і поширувати груші 15-20 хв. Пошировані груші перекласти в іншу посуд.
Крок 2
Шоколад дрібно поламати та розтопити на повільному вогні із вершковим маслом. Горіхи підсушити на сковороді без додавання жиру та подрібнити у блендері.
Крок 3
У глибокій стійкій мисці збити яйця із цукром. Не припиняючи збивати, влити шоколадну масу та добре перемішати. Порціями підмішати борошно, какао та мелені горіхи.
Крок 4
Духовку нагріти до 160 °. Форму для випікання вистелити пергаментом та влити в неї тісто. Вставити у виріб пошовані груші та злегка змастити їх розтопленим олією. Випікати брауні 35-40 хв. Готовому брауні дати повністю охолонути.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…