Рецепт “Шоколадний брауні з грушами та горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 4 ПОРЦІЇ
Для тесту:
❯ 4 яйця
❯ 250 г цукру
❯ 150 г вершкового масла
❯ 200 г чорного шоколаду
❯ по 100 г волоських і лісових горіхів
❯ 60 г борошна
❯ 60 г какао-порошку
❯ 1 ст. л. вершкового масла (розтопити)
Для груш:
❯ 2–3 груші
❯ 1 лимон
❯ 100 г цукру
Крок 1
Груші вимити, очистити, зберігши хвостики, і, не розрізаючи їх, акуратно вирізати серцевини з насінням. У каструлі залити груші 500 мл води, додати цукор та сік лимона та довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму і поширувати груші 15-20 хв. Пошировані груші перекласти в іншу посуд.
Крок 2
Шоколад дрібно поламати та розтопити на повільному вогні із вершковим маслом. Горіхи підсушити на сковороді без додавання жиру та подрібнити у блендері.
Крок 3
У глибокій стійкій мисці збити яйця із цукром. Не припиняючи збивати, влити шоколадну масу та добре перемішати. Порціями підмішати борошно, какао та мелені горіхи.
Крок 4
Духовку нагріти до 160 °. Форму для випікання вистелити пергаментом та влити в неї тісто. Вставити у виріб пошовані груші та злегка змастити їх розтопленим олією. Випікати брауні 35-40 хв. Готовому брауні дати повністю охолонути.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…