Рецепт “Шоколадний мус із ягодами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 год. 20 хв.
У 1 порції: 380 ккал, 5 г білків,
28 г жирів, 27 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 1 яйце
❯ 1 ст. л. цукрової пудри
❯ 150 г чорного шоколаду
❯ 200 мл охолоджених вершків для збивання жирністю не менше 33 %
Крок 1
Яйце збити віночком у пишну масу із цукровою пудрою.
Крок 2
Шоколад поламати невеликими шматочками у металеву миску і, помішуючи, розтопити на гарячій водяній лазні (стежити за тим, щоб у миску з шоколадом не потрапила вода!).
Крок 3
Розтоплений шоколад теплим додати до яєчної маси, енергійно збити все віночком.
Крок 4
В окремому посуді збити в міцний піну охолоджені вершки та невеликими порціями акуратно підмішати до шоколадної маси
Крок 5
Розподілити мус по чотирьох креманках або келихах на ніжці та прибрати у холодильник на 2-3 години, щоб він затвердів. Перед подачею прикрасити десерт свіжими ягодами
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…