Калорійність

Шоколадний панфорте

Рецепт “Шоколадний панфорте” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 1 година 30 хвилин

Інгредієнти

На 4 порції:
– 100 г коричневого цукру
– 100 г меду
– по 100 г мигдалю та волоських горіхів
– 150 г борошна
– 70 г гіркого шоколаду
– по 1/4 ч. л. меленого імбиру, кориці
– по 70 г інжиру та кураги

Покроковий процес приготування шоколадного панфорте

Крок 1

З цукру, меду та 1 стіл. ложки води зварити сироп. Додати шоколад і тримати, помішуючи, на водяній лазні до одержання маси однорідної консистенції. Дати охолонути.

Крок 2

Горіхи посікти, перемішати з борошном, спеціями та сухофруктами. Залити теплим сиропом та замісити дуже круте тісто. Можна додати трохи теплої води.

Крок 3

Форму вистелити пергаментом, викласти тісто і розрівняти. Випікати 30 хв. при 160°. Дати охолонути, прибрати в холодильник. Можна посипати цукровою пудрою.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Шоколадний панфорте. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago