Рецепт “Шоколадний пиріг з сирною начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 хвилин
У 1 порції: 270 ккал, 4 г білків,
14 г жирів, 32 г вуглеводів
На 12 порцій
Для тесту:
❯ 100 г чорного шоколаду
❯ 100 г вершкового масла
❯ сіль
❯ 185 г цукру
❯ 1 ст. л. ванільного цукру
❯ 115 г борошна
❯ 1 ст. л. порошку какао
Для начинки:
❯ 200 г м’якого сиру
❯ 2 ст. л. цукрової пудри
❯ терта цедра 1/2 апельсину
❯ 1 яєчний жовток
❯ 2 ст. л. маку
Крок 1
Шоколад поламати невеликими шматочками та розтопити з олією на гарячій водяній бані. Додати щіпку солі, цукор, ванільний цукор і прогрівати отриману суміш, постійно помішуючи, бл. 2 хв, не доводячи до кипіння. Всипати борошно, що просіює з какао та ретельно перемішати.
Крок 2
Нагріти духовку до 170 °. Для начинки у глибокій мисці сир розтерти з цукровою пудрою, цедрою апельсина, яєчним жовтком та маком.
Крок 3
У вистеленому папером для випікання форму вилити шоколадне тісто, потім викласти сирну начинку і за допомогою ножа або вилки злегка змішати обидві маси. Випікати пиріг бл. 30 хв. Перевірити готовність пирога, проткнувши його
дерев’яною шпажкою (тісто не повинно до неї прилипати). Дати пирогу охолонути і нарізати його порційними шматочками.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…