Рецепт “Шоколадний рулет у глазурі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 40 ХВИЛИН

Інгредієнти

На 6-8 порцій:
Для тесту:
❯ 6 яєць
❯ 200 г цукру
❯ 1 ст. л. кавового лікеру
❯ 2 ст. л. какао
❯ 1 ст. л. розпушувача
❯ 200 г борошна
❯ сіль
Для начинки:
❯ 150 г цукру
❯ 300 г сметани
❯ 200 г товчених волоських горіхів
❯ 3 ст. л. кокосової стружки
Для глазурі:
❯ 200 г чорного шоколаду
❯ 100 мл вершків

Покроковий процес приготування шоколадного рулету

Крок 1

Сметану збити із цукром та 2 ст. л. кокосової стружки. 50 г горіхів змішати з 1 ст. л. кокосової стружки, решту додати в сметану.

Крок 2

Усі інгредієнти для тіста перемішати, викласти тісто на вистелений пергаментом лист і випікати 15 хв при 180 º. Готовий корж змастити кремом і згорнути в рулет. Шоколад розтопити у вершках і полити готовий виріб. Посипати горіхами з кокосовою стружкою.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Шоколадний рулет у глазурі. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago