«Діаменю» рецепт “Шоколадний торт” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
2,5 ХО
278 ккал
– 100 г вівсяного борошна
– 3 ч. л. какао
– замінник цукру – на смак
– 2 ч. л. розпушувача
– 1 яйце
– дрібка солі
– 50 мл кави
– 1 ст.л рослинної олії
– 1 ч. л. ваніліну
Крок 1
Змішую какао-порошок, борошно, сіль та розпушувач. Яйце збиваю, з’єдную з кавою, олією, 0,5 ст. води, ваніліну. Додаю замінник цукру. З’єдную з сухою какао-сумішшю. Перемішую до однорідного стану.
Крок 2
Те, що вийшло тісто викладаю у форму для випічки, змащену олією, прикриваю фольгою і ставлю в духовку, розігріту до 180 градусів, на 40 хвилин.
Крок 3
Коли торт буде готовий, даю йому охолонути і змащую йогуртом з додаванням цукрозамінника. Прикрашаю фруктами.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…