«Діаменю» рецепт “Шотландський суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
2,1 ХО
189 ккал
– 400 г сочевиці
– 3 ст. рослинної олії
– 100 г бекону
– 3 цибулини
– 2 моркви
– 1 корінь селери
– 3 зубчики часнику
– лавровий лист
– сіль
– перець
– петрушка та зелена цибуля – на смак
Крок 1
Сочевицю мою і перебираю. Заливаю холодною водою та ставлю на вогонь. Варю до готовності. Овочі чищу, мою та нарізаю кубиками.
Крок 2
Бекон обсмажую на олії, додаю овочі, крім часнику, і продовжую обсмажувати. Коли сочевиця буде готова, проціджую, змішую з овочами, додаю сіль, прянощі, зелень та подрібнений часник. Ще трохи томлю на малому вогні під кришкою.
Крок 3
Якщо є бажання можна довести страву до однорідної консистенції за допомогою блендера. Замість бекону можна використовувати свинячі реберця.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…