Рецепт “Штрудель із ревенем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА
На 12 порцій:
❯ 150 г полуниці
❯ 4–5 стебел ревеню
❯ 80 г цукру
❯ 1 пакетик ванільного цукру
❯ 2 ч. л. борошна
❯ 2 ч. л. кукурудзяного крохмалю
❯ 1/2 ч. л. меленої кориці
❯ сіль
❯ 5 аркушів тіста філо (бл. 22х35 см)
❯ 80 г вершкового масла
Крок 1
Ягоди та ревінь промити та обсушити. У полуниці плодоніжки видалити ягоди нарізати скибочками. Ревень очистити та нарізати тонкими шматочками.
Крок 2
У мисці ягоди та ревінь перемішати з цукром, корицею, ванільним цукром, борошном і крохмалем, додати щіпку
солі.
Крок 3
Миску з ягідною сумішшю накрити харчовою плівкою і залишити при кімнатній температурі.
Крок 4
Підготувати деко і вислати його пергаментом. Духовку нагріти до 180 °.
Крок 5
Вершкове масло розтопити на повільному вогні та злегка охолодити.
Крок 6
Упаковку тіста Філо розкрити. Викладати листи тіста на пергамент один на один, промазуючи кожен розтопленим маслом за допомогою кулінарного пензлика.
Крок 7
На гірку листів тіста викласти начинку з ревеню з полуницею. Краї тіста підтягнути до центру та добре защипати. Виріб часто наколоти вилкою по всій площині, густо змастити маслом, що залишилося та випікати 30–35 хв.
Крок 8
Готовому виробу дати охолонути бл. 10 хв і подати на стіл, нарізавши скибочками.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…