«Діаменю» рецепт “Шурпа з яловичини” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,4 ХО
45 ккал

Інгредієнти

– 800 г яловичини на кістки
– 6 картоплин
– 2 моркви
– 2 середні цибулини
– 1 солодкий перець
– сіль
– куркума
– перець
– каррі
– зелень петрушки

Покрокове приготування шурпи з яловичини

Крок 1

М’ясо мий і нарізаю на порційні шматочки. Заливаю холодною водою і варю до готовності близько 1,5 години.

Крок 2

Дістаю м’ясо, даю трохи охолонути та видаляю кістки. У бульйон повертаю м’ясо, додаю дрібно нарізаний солодкий перець. Цибулю та моркву чищу, нарізаю великими кубиками та також відправляю в бульйон.

Крок 3

Солю, додаю прянощі та нарізаний кубиками картопля. За 5 хвилин до готовності всипаю рубану зелень петрушки.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як готується Шурпа з яловичини. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

22 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

22 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

2 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

2 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

2 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

2 дні ago