«Діаменю» рецепт “Шурпа з яловичини” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
45 ккал
– 800 г яловичини на кістки
– 6 картоплин
– 2 моркви
– 2 середні цибулини
– 1 солодкий перець
– сіль
– куркума
– перець
– каррі
– зелень петрушки
Крок 1
М’ясо мий і нарізаю на порційні шматочки. Заливаю холодною водою і варю до готовності близько 1,5 години.
Крок 2
Дістаю м’ясо, даю трохи охолонути та видаляю кістки. У бульйон повертаю м’ясо, додаю дрібно нарізаний солодкий перець. Цибулю та моркву чищу, нарізаю великими кубиками та також відправляю в бульйон.
Крок 3
Солю, додаю прянощі та нарізаний кубиками картопля. За 5 хвилин до готовності всипаю рубану зелень петрушки.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…