«Діаменю» рецепт “Шурпа з яловичини” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,4 ХО
45 ккал

Інгредієнти

– 800 г яловичини на кістки
– 6 картоплин
– 2 моркви
– 2 середні цибулини
– 1 солодкий перець
– сіль
– куркума
– перець
– каррі
– зелень петрушки

Покрокове приготування шурпи з яловичини

Крок 1

М’ясо мий і нарізаю на порційні шматочки. Заливаю холодною водою і варю до готовності близько 1,5 години.

Крок 2

Дістаю м’ясо, даю трохи охолонути та видаляю кістки. У бульйон повертаю м’ясо, додаю дрібно нарізаний солодкий перець. Цибулю та моркву чищу, нарізаю великими кубиками та також відправляю в бульйон.

Крок 3

Солю, додаю прянощі та нарізаний кубиками картопля. За 5 хвилин до готовності всипаю рубану зелень петрушки.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як готується Шурпа з яловичини. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago