Перейти до вмісту
Головна » Скумбрія із зеленню та овочевим гарніром

Скумбрія із зеленню та овочевим гарніром

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Скумбрія із зеленню та овочевим гарніром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    ❯ 2 скумбрії, готові до кулінарної обробки (бл. 700 г)
    ❯ по 1 пучку петрушки та базиліка
    ❯ 1 невелика цибулина
    ❯ 1 ст. л. некислої сметани
    ❯ корінь імбиру (1,5 см)
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ сіль
    ❯ перець
    Для гарніру:
    ❯ 1/2 качана брокколі
    ❯ 2 помідори
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 моркви
    ❯ 1 стручок солодкого перцю
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування скумбрії із зеленню

    Крок 1

    Скумбрію вимити, обсушити, черевці розрізати, рибу всередині натерти сіллю та перцем. Цибулину очистити та нарізати, зелень промити, перебрати, обсушити і крупно порубати, імбир очистити. Цибулину, імбир та зелень подрібнити за допомогою блендера, не доводячи до консистенції пюре, та перемішати зі сметаною та 1 ст. л. олії

    Крок 2

    Духовку нагріти до 180 °. Наповнити масою черевці риби, змастити її маслом, що залишилося, викласти у форму та запікати ок. 30 хв.

    Крок 3

    Овочі для гарніру очистити, вимити та обсушити, броколі розібрати на суцвіття, перець та помідори нарізати часточками, моркву – тонкими кружальцями, цибулину порубати. Брокколі та моркву бланширувати в киплячій
    підсоленій воді 5 хв і відкинути на друшляк. У сотейнику на гарячій олії обсмажити до прозорості цибулю, викласти інші овочі, посолити, поперчити, влити 70 мл води та готувати 10 хв.

    Сьогодні ми дізналися як готується Скумбрія із зеленню та овочевим гарніром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *