Перейти до вмісту
Головна » Скумбрія з лимоном

Скумбрія з лимоном

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Скумбрія з лимоном” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    178 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 2 скумбрії
    ❯ 0,5 ч.л. лимонного соку
    ❯ 4 часточки лимона
    ❯ 4 помідори чері
    ❯ сіль
    ❯ чорний перець
    ❯ 0,5 ч.л. прованських трав
    ❯ 2 лаврові листи

    Покрокове приготування скумбрії з лимоном

    Крок 1

    Підготовлену скумбрію збризкую лимонним соком, солю, перчу, натираю спеціями. Всередину кожної риби поміщаю лавровий лист, 2 часточки лимона та кілька кружечків помідорів.

    Крок 2

    Зверху роблю 4 надрізи та вкладаю кружечки помідорів. Загортаю рибу у фольгу та залишаю маринуватися на 40 хвилин.

    Крок 3

    Випікаю у розігрітій до 190 град. духовці 40 хвилин. Перші 20 хвилин – у фользі, а потім розкриваю її. Подаю рибу з овочами та зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як готуэться Скумбрія з лимоном. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *