«Діаменю» рецепт “Скумбрія з лимоном” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
178 ккал
Інгредієнти
❯ 2 скумбрії
❯ 0,5 ч.л. лимонного соку
❯ 4 часточки лимона
❯ 4 помідори чері
❯ сіль
❯ чорний перець
❯ 0,5 ч.л. прованських трав
❯ 2 лаврові листи
Покрокове приготування скумбрії з лимоном
Крок 1
Підготовлену скумбрію збризкую лимонним соком, солю, перчу, натираю спеціями. Всередину кожної риби поміщаю лавровий лист, 2 часточки лимона та кілька кружечків помідорів.
Крок 2
Зверху роблю 4 надрізи та вкладаю кружечки помідорів. Загортаю рибу у фольгу та залишаю маринуватися на 40 хвилин.
Крок 3
Випікаю у розігрітій до 190 град. духовці 40 хвилин. Перші 20 хвилин – у фользі, а потім розкриваю її. Подаю рибу з овочами та зеленню.