Калорійність

Слабосолона форель

«Діаменю» рецепт “Слабосолона форель” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0 ХО
88 ккал

Інгредієнти

– 300-400 г хвостової частини філе форелі
– 4 ст. солі
– 2 ст. горілки
– пучок зелені кропу
– 1 ч. л. лимонної цедри
– суміш перців
– прованські трави – на смак

Покрокове приготування слабосолоної форелі

Крок 1

Змішую сіль та горілку. Третина отриманої суміші розподіляю дном пластикового контейнера. Укладаю шматки форелі шкірою вниз.

Крок 2

Викладаю суміш, що залишилася. Закриваю контейнер кришкою та ставлю в холодильник на 12 годин.

Крок 3

Кріп дрібно нарізаю, змішую з травами, сумішшю перців і цедрою, змащу рибу. Викладаю на пластиковий піддон і разом із ним обертаю харчовою плівкою. Зберігаю у морозилці.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як готується Слабосолона форель. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago