«Діаменю» рецепт “Сливовий джем без цукру” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,8 ХО
44 ккал
Інгредієнти
❯ сливи
❯ вода
❯ цукрозамінник
Покрокове приготування сливового джема
Крок 1
Очищаю сливи від кісточок та нарізаю середніми шматочками. Викладаю в товстостінну каструлю, додаю воду (1:3) і цукрозамінник. Доводжу до кипіння та варю 3 хвилини.
Крок 2
За допомогою блендера доводжу масу до консистенції пюре, повертаю на вогонь та кип’ятю ще три хвилини. Перекладаю в стерилізовані банки та закриваю металевими кришками, які потрібно попередньо прокип’ятити протягом 5 хвилин.
Крок 3
Такий джем може зберігатися як звичайний джем протягом усієї зими.