Рецепт “Смачні чебуреки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти для тіста:
– Борошно 3 склянки (600-650 г)
– Вода з молоком 1 склянка (200-220 мл)
– Сіль 1 ч.л.
– Цукор 1 ч.л.
Інгредієнти для начинки:
– Яловичина 500 г
– Свинина жирна 250 г
– Цибуля 2 шт
– Петрушка 10 г
– Кінза 10 г
– Кріп 10 г
– Чебрець мелений 1 ч.л.
– Червоний гострий перець 1 ч.л.
– Чорний перець 2 ч.л.
– Цукор
– Сіль
– Вода
– Рослинна олія
Крок 1
100 мл. води та 100 мл. молока відправляємо у сотейник. Додаємо 1 ч.л. цукру та 1 ч.л. солі. Перемішуємо і чекаємо на закипання. Вимикаємо плиту, потроху додаємо борошно і замішуємо тісто.
Крок 2
На стіл насипаємо трохи борошна і викладаємо тісто. Замішуємо тісто.
Крок 3
У фарш додаємо дрібно нарізану цибулю та зелень. Додаємо спеції, мелений червоний перець, чорний мелений перець та 1.5 ч.л. солі. Наливаємо трохи води та перемішуємо.
Крок 4
Беремо шматочок тіста приблизно 50 грамів і розкочуємо. Кладемо 2 ст. начинки, склеюємо краю та виделкою надаємо фактуру чебурека.
Крок 5
Наливаємо в сковороду досить багато олії і починаємо смажити чебуреки. Перевертаємо дуже акуратно лопаткою. Готові чебуреки викладайте на паперові рушники.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…