«Діаменю» рецепт “Смарагдовий борщ” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
58 ккал
– 4 курячі стегна (без шкіри)
– 200 г щавлю
– 100 г кропиви або снисті
– 400 г топінамбура
– по 1 цибулини та моркви
– 1 лавровий лист
– 3 зубки часнику
– перець чорний горошком
– сіль на смак
– 1 ст. л. рослинної олії
– 2 варені яйця
– 3 л води
Крок 1
Курячі стегна мою, знімаю шкіру, заливаю водою. Цибулю та часник очищаю, додаю в бульйон, всипаю перець горошком, солю та варю бульйон до готовності курки.
Крок 2
Топінамбур нарізаю кубиками. Моркву натираю на великій тертці та обсмажую на сковороді з олією. Щавель дрібно нарізаю. Молоді верхівки кропиви обдаю окропом та дрібно нарізаю.
Крок 3
Бульйон проціджую, додаю топінамбур, варю 15 хвилин. Додаю подрібнене м’ясо, морква та лавровий лист. Варю ще 15 хвилин, додаю щавель та кропиву. За хвилину знімаю з вогню. Кладу в порційні тарілки по 1/2 яйця.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…