Рецепт “Смажена печінка з цибулею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Печінка 700 гр
– Топлена олія 50 гр
– Сіль
– Чорний перець
– Шнит цибуля
——————-
– Цибуля 500 гр
– Часник 2 зубки
– Яблуко 150 гр
– Вершкове масло 50 гр
– Курага 100 гр
– Коричневий цукор 1 ст.л.
– Соєвий соус (темний) 1 ст.л.
– Яблучний оцет(6%) 1 ст.л.
– Чебрець
– Чорний перець
– Сіль
Покроковий процес приготування смаженої печінки з цибулею
Крок 1
Знімаємо з печінки плівку. Нарізаємо печінку тонкими пластами.
Крок 2
Нарізаємо цибулю півкільцями та відправляємо в сковороду з вершковим маслом. Нарізаємо часник слайсами та відправляємо до цибулі. Перемішуємо та обсмажуємо. Далі нарізаємо яблуко слайсами та обсмажуємо з цибулею 2 хвилини.
Крок 3
Додаємо солодку курагу. Потім додаємо коричневий цукор, трохи соєвого соусу, яблучний оцет, сіль, чорний перець і трохи свіжого чебрецю. Перемішуємо та прибираємо остигати.
Крок 4
У сковороді добре розігріваємо топлену олію або олію. Відправляємо печінка в сковороді. Перемішуємо та обсмажуємо. Солимо і перчимо. Смажимо пару хвилин.