Рецепт “Смажений сир із пряними травами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 265 ккал, 20г білків,
12 г жирів, 10 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 250 г бринзи
❯ 2 стіл. ложки оливкової олії
❯ 1 ч. л. сушеної материнки
❯ тертий мускатний горіх
❯ 8 ст. л. борошна
❯ 2 помідори
❯ 1 лимон
❯ 1 яйце
Крок 1
Нарізати сир товстими скибочками і покласти в морозильну камеру на 10-15 хв.
Крок 2
У мисці яйце збити з материнкою та щіпкою мускатного горіхи. Борошно насипати рівним шаром на плоскі пластини. Скибочки сиру вмочити в яєчну суміш і обваляти в борошні.
Крок 3
У сотейнику нагріти оливкову олію та порційно обсмажувати запановані скибочки сиру з обох боків до золотистої скоринки. Обсмажений сир викладати на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир.
Крок 4
З лимона віджати сік. Помідори вимити, нарізати тонкими кружками і викласти на плоскі пластини. Зверху розкласти шматочки смаженого сиру, приправити свіжомеленим чорним перцем і збризкати соком лимона. Перед подачею добре прикрасити блюдо свіжими листочками зелені.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…